Frontclip – Transparent 4.0

69,00

Omat silmälasien voimakkuudet hiotaan X-kross-adapteriin, joka sopii kaikkiin X-kross -runkoihin. Adapteri istuu hyvin rungossa eikä osu silmäripsiin. Se on helppo puhdistaa ja laittaa paikalleen. Voimakkuudet voivat olla +/- 15 dioptrin väliltä. Myös aikuisnäkö voidaan korjata urheilulasien kaksitehoisilla linsseillä. Optikko määrittelee oikeat voimakkuudet ja linssien asennuksen. On erittäin tärkeää huomioida adapterin etupinnan kaarevuus, linssien ominaisuudet, kehyksen pantoskooppinen tiltti ja pintavälit, jotta saadaan oikea voimakkuus ja mukava näkötuntuma laseihin.

Varaa aikasi jälleenmyyjälle, jotta saat parhaan suorituskyvyn irti laseistasi. Kaikki jälleenmyyjämme ovat yksityisiä optikkoliikkeitä ympäri Suomen. (jälleenmyyjät löydät tästä)

Mikäli sinulla on kysyttävää voimakkuuksiin liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme. Ilmianna paras oma optikkosi! Ehdota uutta jälleenmyyjää meille info@sziols.fi

Tuotetunnus (SKU): 4955-7 Osasto:

Kuvaus

Varaa aikasi jälleenmyyjälle, jotta saat parhaan suorituskyvyn irti laseistasi. Kaikki jälleenmyyjämme ovat yksityisiä optikkoliikkeitä ympäri Suomen.

      Lisätiedot

      Paino 0.05 kg
      Mitat 25 × 10 × 3 cm